Engelliler Oryantring Şampiyonasında Yarıştı

Osmangazi Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Patika Oryantiring İl Şampiyonası Merinos Parkı’nda yapıldı. Engelli 11 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Paralimpik Elit kategorisinde Mehmet Aslan,...

04 Aralık 2015 Cuma 16:39
Engelliler Oryantring Şampiyonasında Yarıştı
Osmangazi Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Patika Oryantiring İl Şampiyonası Merinos Parkı’nda yapıldı. Engelli 11 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Paralimpik Elit kategorisinde Mehmet Aslan, Open Elit kategorisinde ise Gürcan Kocapazar, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
Bedensel engelli sporcuların harita ve işaretler yardımıyla yön bulup belirlenen hedeflere ulaştığı şampiyonada sporcular parkuru en kısa sürede tamamlayabilmek için mücadele etti. 7 hedefin bulunduğu 500 metrelik parkurda Patika Oryantring müsabakasına katılan yarışmacılar, çoklu fener arasında hedefi 7’de 7 doğru bulabilmek için mücadele etti. 42 dakika maksimum süreli şampiyonanın Paralimpik Elit kategorisinde 5, Open Elit kategorisinde ise 6 bedensel engelli sporcu yarıştı. Üçüncünün çıkmadığı yarışma sonunda Paralimpik Elit kategorisinde Mehmet Aslan birinci, Fırat Koçak ise ikinci oldu. Open Elit kategorisinde ise Gürcan Kocapazar birinci, Harun Tunç ikinci, Halit Buluter ise üçüncü oldu. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin ile Sağlık İşleri Müdürü Sevcan Yaman verdi.
Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, “Patika Oryantiring Şampiyonası’na katılan engelli sporcularımız büyük bir mücadele ortaya koydu. Şampiyonaya katılan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<