banner359

10. bölümde neler olacak?

TRT 1 dizisi Diriliş ’Ertuğrul’un 10. bölüm fragmanı yayınlandı.Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner ve Serdar Gökhan’ın oynadığı TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 10. bölüm fragmanı yayınlandı....

24 Şubat 2015 Salı 11:19
10. bölümde neler olacak?
TRT 1 dizisi Diriliş ’Ertuğrul’un 10. bölüm fragmanı yayınlandı.
Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner ve Serdar Gökhan’ın oynadığı TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle Diriliş ’Ertuğrul’ yine milyonları ekrana kilitleyecek.

10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Kış ve kıtlık obayı esir almıştır. Süleyman Şah’ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep’e gitmeyi önerir. Bu teklif kabul görür. Halep emiri El Aziz’in Kayı’lara Antakya’da bir yurt vermesiyle Kayılar yeni göçün hazırlıklarına başlar. Alpleri ile ava giden Ertuğrul, Selçuklu hanedanı üyesi olan Müslüman bir aileyi Haçlıların elinden kurtarıp obaya getirir. Kayılar, bu ailenin Hanedan üyesi olduklarından habersizdir. Kurtardığı ailenin kızı Halime, Ertuğrul’un kalbine bambaşka bir ateş düşürürken obanın bu yeni misafirleri ateşten bir çember içinde hayat mücadelesi veren Kayıları daha büyük bir tehdidin kucağına atacaktır.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<