banner359

Demet Akalın’a Laf Atan Iki Kişiyle Kavga Etti

Atatürk Havalimanı’nda şarkıcı Demet Akalın’a laf attığı gerekçesiyle ünlü şarkıcının eşi Okan Kurt iki kişiyle kavga etti. Okan Kurt ile birlikte Bodrum’dan İstanbul’a gelen Demet Akalın, otomobillerine binmek için havalimanından...

01 Ağustos 2014 Cuma 23:29
Demet Akalın’a Laf Atan Iki Kişiyle Kavga Etti
Atatürk Havalimanı’nda şarkıcı Demet Akalın’a laf attığı gerekçesiyle ünlü şarkıcının eşi Okan Kurt iki kişiyle kavga etti.
Okan Kurt ile birlikte Bodrum’dan İstanbul’a gelen Demet Akalın, otomobillerine binmek için havalimanından çıkış yaptı. Bu esnada kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi şarkıcı Demet Akalın’a laf attı. Eşine laf atıldığını duyan Okan Kurt, şahıslarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından iki zanlı sopalarla Okan Kurt’a saldırınca, polis kavga edenleri güçlükle ayırdı. 2 kişi gözaltına alınırken, Okan Kurt ise ifade vermek için Atatürk Havalimanı Karakolu’na götürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<