banner359

Ünlü Oyuncu Malatya’da Kayısı Döneri Kesti

5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu olarak Malatya’ya gelen ünlü oyuncu Nastassja Kinski, kayısı döneri kesti. 5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu ve ’Festival Ödülü’nü alacak olan Kinski, Malatya’da...

26 Kasım 2014 Çarşamba 20:14
Ünlü Oyuncu Malatya’da Kayısı Döneri Kesti
5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu olarak Malatya’ya gelen ünlü oyuncu Nastassja Kinski, kayısı döneri kesti.
5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu ve ’Festival Ödülü’nü alacak olan Kinski, Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Güzel oyuncu, Malatya Şire Pazarı ziyaretinde basına kapalı olan bölümde kayısı döneri kesti. Kesiği kayısı dönerlerini festival ekibi ve çevredekilere dağıtan Kinski, kayısının tadına da baktı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<