Salihli Kapancıspor transferlerini tanıttı

Manisa 1.amatör Küme E Grubu Ekiplerinden Salihli Kapancıspor, Yeni Sezon Öncesi Kadrosunu Güçlendirerek Bomba Transferlere İmza Attı.

16 Eylül 2019 Pazartesi 13:43
Salihli Kapancıspor transferlerini tanıttı

Manisa 1. Amatör Küme E Grubu ekiplerinden Salihli Kapancıspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirerek önemli transferlere imza attı.

1. Amatör Küme E Grubunda Salihli’yi temsil edecek olan ekiplerden teknik direktör Raşit Tok yönetimindeki Kapancıspor, yeni transferlerini tanıttı. Takım kaptanı Murat Çarkoğlu ile yeniden el sıkışan sarı-siyahlı ekip, dış transferde ise Hakan Karaman, Murat Kişmir, Melih Akyar, Murat Çark, Ertuğrul Yıldırım, Ufuk Ortayol, Mehmet Erkan, Yunus Kılavuz ve Bayram Erbay’ı transfer ederek, kadrosunu güçlendirip, rakiplerine göz dağı verdi. Yeni transferlerin kulübe hayırlı olmasını dileyen Kulüp Başkanı Ali Ortayol, “Yeni transferlerle kadromuza güç kattık. Bu sezon işi sıkı tutup, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

banner380

Ortayol, tüm takımlara sakatlıksız bir sezon diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<