banner359

AK Parti Osmangazi Seçim Zaferine Odaklandı

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı seçim zaferine odaklandı.Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nde düzenlenen mahalle başkanları toplantısına AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, kurucu İl Başkanı...

21 Ekim 2015 Çarşamba 13:42
AK Parti Osmangazi Seçim Zaferine Odaklandı
AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı seçim zaferine odaklandı.
Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nde düzenlenen mahalle başkanları toplantısına AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, kurucu İl Başkanı Şevket Orhan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve gençlik ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Ali Yılmaz, 1 Kasım seçimi öncesinde ilçe başkanlığınca yürütülen çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. 2 Kasım sabahında Türkiye’nin yeniden AK Parti iktidarına uyanacağını söyleyen Yılmaz, “Biz inşallah burçlara tekrar AK Parti bayrağını dikeceğiz. Ben sizlerden sadece fedakârca çalışmanızı istiyorum. Hepimiz sadece bir davaya inandık. Bu davanın da bir sahibi var; rabbim. Rabbimiz bize bir emanet verdi. Biz de o emaneti yere düşürmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Şevket Orhan ise, ilk günkü aşk ve heyecanı yaşıyor olmaktan duygulandığını dile getirdi. Orhan, “Sizlerin ilk günkü hassasiyetinizin devam ettiğini görmek beni mutlu etti. Hepinizden Allah razı olsun. Bu şuur, elbette sizlerden bizlere gelen bu enerji ve bu güç, bizi daha fazla çalışmaya, daha fazla motive etmeye ve daha dikkatli olmamızı sağlıyor. Arkamızda bu gücü gördüğümüz sürece daha dik durmaya daha fazla mücadele vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmasında 1 Kasım erken genel seçiminin tarihi bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Cemalettin Torun da, “1 Kasım’da milletimizin vereceği karar, sadece mazlum coğrafyaları ilgilendiren bir karar olmaktan ziyade, bütün İslam coğrafyasını ilgilendirecek. Çünkü Türkiye’nin istikrarı demek İslam coğrafyasının ve mazlumların istikrarı demektir. Biz inşallah 1 Kasım’da yeniden böyle bir yükün altına gireceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından program seçim çalışmalarının değerlendirilmesi ile tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<