Antalya’ya İhsanoğlu’nun Selamını Götürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Görüşü, siyasi düşüncesi ne olursa olsun bütün yurttaşlarıma yaptığım bir ortak çağrı var. Ayın 10’unda sandığa gidiniz ve oyunuzu kullanınız. Demokrasiye katkıda bulununuz” dedi. Kılıçdaroğlu,...

03 Ağustos 2014 Pazar 16:38
Antalya’ya İhsanoğlu’nun Selamını Götürdü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Görüşü, siyasi düşüncesi ne olursa olsun bütün yurttaşlarıma yaptığım bir ortak çağrı var. Ayın 10’unda sandığa gidiniz ve oyunuzu kullanınız. Demokrasiye katkıda bulununuz” dedi.
Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen Feslikan Yayla Şenlikleri ve yağlı pehlivan güreşlerine katıldı. Feslikan Stadyumu’na gelen Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alana giren Kılıçdaroğlu, pehlivanlar ile parmak tokalaşması yaptı. Kılıçdaroğlu, ardından 33 başpehlivanın kura çekimini yaptı.
Kılıçdaroğlu, Feslikan Yaylası’nda olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Kırkpınar’a çok kez gittiğini ama Feslikan Yaylası’na ilk kez geldiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Geleneksel ata sporumuzu yaşatan, katkı veren bütün sporcularıma yürekten başarılar diliyorum. Hepsine en inceli, saygılı, dostça, huzur içinde, barış içinde, samimi bir yarış diliyorum. Eğer bu yarışı sağlıklı gerçekleştirebilirsek, emin olun Türk siyasi tarihine de büyük katkılarda bulunacağız. Çünkü şundan eminim spor, centilmence yapılan bir yarıştır. Ve bu yarışı yapacak olan bütün sporcularıma en içten saygı ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Kılıçdaroğlu, “10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştireceğiz. Görüşü, siyasi düşüncesi ne olursa olsun bütün yurttaşlarıma yaptığım bir ortak çağrı var. Ayın 10’unda sandığa gidiniz ve oyunuzu kullanınız. Demokrasiye katkıda bulununuz. Eğer sandığa giderseniz demokrasimiz güçlenecektir. Çok daha güzel bir Türkiye’yi el birliği ile ayağa kaldırmış olacağız. Tek istediğim bir şey daha var. Cumhurbaşkanlığı makamı çok önemli bir makamdır. O makam bayrağımızı temsil eder. O makam ülkemizi temsil eder. Şunu söylüyor şair; ’Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’ O zaman geliniz bayrağımızı yüceltecek olan, bilge,dürüst, namuslu bir kişiyi cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtalım. En büyük arzum bu. Size şu veya bu aday yönünden hiçbir telkinde bulunmuyorum. Tek istediğim bayrağına sahip çıkan, tek istediğim geçmişi temiz olan, tek istediğim bütün vatandaşlarına eşit mesafede olan, tek istediğim tarafsız birisinin cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasıdır. Bunu yaptığımız gün demokrasiyi güçlendirmiş olacağız” ifadelerine yer verdi.
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun selamını da iletti.
Konuşmanın ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kılıçdaroğlu’na plaket takdim etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<