Bahçeli’ye Cevap Verdi

Başbakan Davutoğlu, Devlet Bahçeli’ye Erzurum’dan cevap verdiAK Parti’nin Erzurum il kongresinde konuşan Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretine ilişkin, "Biz Tunceli’ye giderek herkesi kucakladık, cemevinde misafir...

29 Kasım 2014 Cumartesi 13:42
Bahçeli’ye Cevap Verdi
Başbakan Davutoğlu, Devlet Bahçeli’ye Erzurum’dan cevap verdi
AK Parti’nin Erzurum il kongresinde konuşan Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretine ilişkin, "Biz Tunceli’ye giderek herkesi kucakladık, cemevinde misafir edildik. Herkesle kucaklaştık onurla bir kongre gerçekleştirdik. Bahçeli ne yaptı? Ankara’da söylediklerini söyleyeceğim diye geldi, valilik önünde kendi partililerine konuştu. Sizi vatanın her bir köşesinde bekliyoruz.
Hakkari’ye de bekliyoruz, Van’a da Bitlis’e de. Vatanın her yerine bekliyoruz. Milli sınırlar içerisinde ’vatan parçalanamaz bir bütündür’ düsturu ile her yere gideceğim ve ’her yerde bu soruyu soracağım. Sayın Bahçeli’ye ’gel’ deyeceğim. Bu meselenin üzerine bu kadar gitmeyebilirdim. Ama Bahçeli şunu bilmeli gece gündüz çalışan AK Partililere kimse ihanet ediyorsunuz diyemez" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<