banner359

Chp’de "ince" çatlak

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim sonuçlarının ardından partisine sert eleştirilerde bulundu.Cumhurbaşkanlığı seçiminde “çatı” aday projesinin tutmaması CHP’de çatlağa neden oldu. Twitter üzerinden açıklamalar yapan CHP...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 22:19
Chp’de
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim sonuçlarının ardından partisine sert eleştirilerde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde “çatı” aday projesinin tutmaması CHP’de çatlağa neden oldu. Twitter üzerinden açıklamalar yapan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ortada büyük bir hezimetin olduğunu dile getirdi. İnce, “Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz. Yurttaşlarımızın umutsuzluğa sürüklenmesini ve partimin eriyip gitmesini seyretmeyeceğim. Bu kötü sonucu öngördüm, uyardım ama partime zarar vermemek için sustum ve seçimi kazanmak için çalıştım. Atatürk’ü terk eden, emeği önemsemeyen, kuruluş felsefesinden uzaklaşan, solu yok sayıp çareyi sağda arayanlar CHP’de başarılı olamaz. Şimdi hezimete kılıf bulma zamanı değil, çare olma zamanıdır.” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<