banner359

Erdoğan Malatya gezisini sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği ve 2. Ordu Komutanlığı’nı ziyaret etti.Valilik girişinde polis mangası tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Süleyman Kamçı’dan kentle...

21 Şubat 2015 Cumartesi 17:17
Erdoğan Malatya gezisini sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği ve 2. Ordu Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Valilik girişinde polis mangası tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Süleyman Kamçı’dan kentle ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mahmut Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile eski bakanlardan Güldal Akşit eşlik etti.
Basın mensuplarının içeri alınmadığı ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki heyetle 2. Ordu Komutanlığı’nı ziyaret etti. Burada da askeri manga ile karşılanan Erdoğan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile görüştü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<