banner359

Görüşmenin Içeriğiyle Ilgili Habere Yalanlama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, NATO Zirvesi’nde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmeyle ilgili bir gazetede çıkan haberleri yalanladı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç’in...

10 Eylül 2014 Çarşamba 08:54
Görüşmenin Içeriğiyle Ilgili Habere Yalanlama
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, NATO Zirvesi’nde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmeyle ilgili bir gazetede çıkan haberleri yalanladı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç’in açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:
“8 Eylül 2014 tarihinde bir gazetede, Sayın Cumhurbaşkanımız ile ABD Başkanı Obama arasında, Galler’de düzenlenen NATO Zirvesi marjında yapılan ikili görüşmenin içeriğine ilişkin hayal mahsulü ifadelere yer verildiği görülmüştür. Gerçeklerle hiçbir alakası bulunmayan söz konusu haber sorumsuz haberciliğin yeni bir örneğini oluşturmaktadır.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<