banner359

İşçilere Ulaşıldığı Iddiasını Yalanladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “3 işçiye ulaşıldı” iddialarının doğru olmadığını, bu konuda bir öngörü de bulunamayacaklarını söyledi. Ermenek’teki maden ocağında yapılan arama kurtarma çalışmaları 5. gününe...

01 Kasım 2014 Cumartesi 16:22
İşçilere Ulaşıldığı Iddiasını Yalanladı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “3 işçiye ulaşıldı” iddialarının doğru olmadığını, bu konuda bir öngörü de bulunamayacaklarını söyledi.
Ermenek’teki maden ocağında yapılan arama kurtarma çalışmaları 5. gününe girdi. Çalışmalar hakkında basın açıklaması yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “3 işçiye ulaşıldı” iddialarının doğru olmadığını ifade etti. Yıldız, "Ulaştığımız bir kardeşimiz yok, bir yer de yok" dedi. İşçilere ne zaman ulaşılacağı konusunda bir süre vermelerinin mümkün olmadığını kaydeden Yıldız, 3 saat sonra ne olacağını, madende karşılarına nasıl bir engel çıkacağını bilemediklerini vurguladı. Yıldız, "Bu gece için bir öngörümüz yok, yarına bakacağız" diye de ekledi.

BARTIN VE ZONGULDAK’TAN ACI HABER
Öte yandan, Türkiye Ermenek’e dikkat kesilmişken, bu kez Bartın ve Zonguldak’tan acı haberler geldi. Bartın’ın Amasra ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 2 Çinli işçi hayatını kaybederken, 1 Çinli işçi de yaralandı. Zonguldak’ta bir madende ise vagonun çarptığı işçi hayatını kaybetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<