banner359

İstanbul Turu Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermek için seçim otobüsüyle ikinci kez İstanbul turu yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na...

05 Ağustos 2014 Salı 16:53
İstanbul Turu Yaptı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermek için seçim otobüsüyle ikinci kez İstanbul turu yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na seçimlerde destek vermek için İstanbul’da ikinci kez tur attı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve partisinin İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı tarafından Atatürk Havalimanı’nda karşılanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüne binerek İstanbul turuna başladı. Sırasıyla Bakırköy, Güngören, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim şarkıları eşliğinde otobüsün içinden halkı selamladı. Turuna otobüsünden hiç inmeden devam eden Kılıçdaroğlu, zaman zaman vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim otobüsüyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, otobüsün içindekilere de el salladı. Yaklaşık 4 saat süren seçim turunun ardından Kılıçdaroğlu’nun Esenyurt’ta vatandaşlara hitaben bir konuşma yapması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<