banner359

MHP ve HDP’nin meclis başkanı adaylarını kabul edecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Haziran Pazartesi günü TBMM Başkan adayları Ekmeleddin İhsanoğlu ve Dengir Mir Mehmet Fırat’ı kabul edecek. AK Parti TBMM Başkan adayı İsmet Yılmaz ile bugün görüşen CHP Genel Başkan Kemal...

26 Haziran 2015 Cuma 17:53
MHP ve HDP’nin meclis başkanı adaylarını kabul edecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Haziran Pazartesi günü TBMM Başkan adayları Ekmeleddin İhsanoğlu ve Dengir Mir Mehmet Fırat’ı kabul edecek.
AK Parti TBMM Başkan adayı İsmet Yılmaz ile bugün görüşen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 29 Haziran Pazartesi günü MHP ve HDP’nin TBMM Başkan adaylarıyla görüşecek. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde saat 13.30’da MHP TBMM Başkan adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nu, saat 14.30’da ise HDP TBMM Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ı kabul edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<