banner359

SP Milletvekili Adaylarından Bosnalılara Ziyaret

Saadet Partisi (sp) Bursa Milletvekili Adayları, İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği'ni Ziyaret Etti.

23 Ekim 2015 Cuma 11:57
SP Milletvekili Adaylarından Bosnalılara Ziyaret
Saadet Partisi (SP) Bursa milletvekili adayları, İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarete milletvekili adayları Özgür Öztürk ve Hasan Eroğlu’nun yanı sıra SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Ertan Sütçü ise, “Her ne kadar seçimler için buraya ziyarete geliyor gibi gözüksek de, partimiz üzerine düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirebilmek için mücadele içerisindedir. Sürekli çalışan, sürekli hedefe yürüyen bir teşkilatız. Seçim bir vesile, ama vazifemizi yapmak çok daha önemlidir. Bosna Hersek, derneklerimiz arasında ayrı yeri olan bir derneğimizdir. Avrupa’nın göbeğinde yakın tarihte kardeşlerimize yapılan zulmü hep beraber gördük. Batının nasıl bir yapı, nasıl bir anlayış içerisinde olduğunu hep beraber yaşadık. Bugün Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, tüm İslam coğrafyasında yaşananları göz önüne getirdiğimizde, Avrupa’nın, Amerika’nın bize hiç de dost olmadığını çok açık ve net bir şekilde görmekteyiz. Kendimize gelmemiz, kendi birliğimizi kurmamız gerekiyor. Avrupa Birliği’nin kuyruğunda olmamamız gerekiyor. Bu bizim milletimize, bizden beklentisi olanlara yakışmayan bir durum. 1 Kasım seçimlerimiz, kendi birliğimizin, İslam birliğinin kurulduğu bir seçim olmuş olur inşallah. Saadet Partisi olarak şunun üzerinde durmaya çalışıyoruz; şu an derneğimizin içerisinde farklı siyasi partilere mensup, farklı görüşlerde olanlar var. Bu derneğimizin faaliyetinin devam edebilmesi için bütün bu görüşleri aynı çatı altında barındırabilmek, beraber iş yapabilmek çok güzel bir duygu. Herhangi bir kahvehaneye gidelim, masanın etrafına bakalım, kimisi Saadet Partili, kimisi AK Partili, kimisi CHP’li veya diğer partilerden olabilir, ama aynı masanın etrafında oturup sohbet edebiliyorlar. Bu birlikteliğin mecliste de aynı şekilde olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<