banner359

Yargıtay’ın “metin Feyzioğlu” Kararını Değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay’ın “Metin Feyzioğlu” kararını, “Son derece doğru bir karar” sözleriyle değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman’ın kardeşi...

26 Ağustos 2014 Salı 12:52
Yargıtay’ın “metin Feyzioğlu” Kararını Değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay’ın “Metin Feyzioğlu” kararını, “Son derece doğru bir karar” sözleriyle değerlendirdi.
Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman’ın kardeşi Mustafa Özkahraman’ın cenaze törenine katılmak üzere İstanbul’a geldi. Beraberinde CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile birlikte Atatürk Havalimanı’na gelen Kılıçdaroğlu’nu CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer karşıladı. Basın mensupları Kılıçdaroğlu’na, Yargıtay’ın adli yıl açılış töreninde Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşma yapması yönünde aldığı kararı sordu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, “Başbakan katılacak. Katılmayacak olan cumhurbaşkanı seçilen, henüz o koltuğa oturmayan kişi. Dolayısıyla Yargıtay’ın aldığı karar son derece doğru bir karar” dedi.
Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Yenibosna Cemevi’ndeki cenazeye katılmak üzere havalimanından ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<