banner359

Zırhlıoğlu: "MHP İktidarında Aile Kurumu Güçlendirilecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP iktidarında kadını ve aile kurumunu güçlendireceklerini söyledi.Seçim ziyaretlerine Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde devam eden Zırhlıoğlu’na seçmenlerden büyük...

27 Ekim 2015 Salı 13:13
Zırhlıoğlu: "MHP İktidarında Aile Kurumu Güçlendirilecek"
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP iktidarında kadını ve aile kurumunu güçlendireceklerini söyledi.
Seçim ziyaretlerine Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde devam eden Zırhlıoğlu’na seçmenlerden büyük ilgi vardı. Bursa sokaklarını karış karış gezen Zırhlıoğlu, vatandaşlarla buluşup partisinin vaatlerini anlattı. MHP iktidarında kadını ve aile kurumunu güçlendireceklerini ifade eden Zırhlıoğlu, "Kadınların istihdam edilebilirlikleri geliştirilecek, iş gücüne katılma oranı yükseltilecek. Girişimci kadınlara yüzde ellisi hibe olmak üzere finans desteği verilecek. Ev hanımlarına mesleki beceri kazandırılarak aile bütçesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaları sağlanacak. Kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için doğum borçlanma hakkı verilecek, şiddete maruz kalan kadınlara adli yardım desteği sağlanıp, davalar zaman aşımından ve mahkeme masraflarından muaf tutulacak" dedi.
Yoksul ailelere de müjdeler veren Zırhlıoğlu, "Vatandaşlarımızın aldığı sosyal yardım ve destekler devam ettirilecek, muhtaç ailelere aylık temele ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı "hilal kart" verilecek. Asker ailelerine yapılan ödeme aylık 500 liraya çıkartılacak. TOKİ’den ev alan vatandaşlarımızın ödeme güçlerinin üstüne çıkan taksitlendirme uygulamasından doğan mağduriyetler giderilecek. Evi olmayan ailelere 250 lira kira yardımı yapılacak, aylık 200 kilovatın altında elektrik kayıp-kaçak, ve sayaç okuma bedeli alınmayacak. İcra ve haciz uygulamaları hiç kimsenin gelirini asgari ücretin altına düşürecek şekilde uygulanmayacak. Vatandaşlarımız tüketici kredisi ve kredi kartlarından kaynaklı borç ve yüksek faiz sarmalının sebep olduğu yoksulluk tuzağından kurtarılacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<