banner359

Zırhlıoğlu: “Milletimiz Bize Görev Verirse Onları Utandırmayacağız”

Mhp Bursa Milletvekili Adayı Fevzi Zırhlıoğlu

20 Ekim 2015 Salı 09:33
Zırhlıoğlu: “Milletimiz Bize Görev Verirse Onları Utandırmayacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, “Sosyal barışı, huzuru ve refahı sağlayabilmek için milli iradenin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Seçim çalışmalarına devam eden MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, “Bursalı hemşehrilerimiz bize bu görevi verirse eksik kalan içine düştükleri önemli sıkıntıların çözümüyle ilgili yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlattık. Cenab-ı Allah nasip ederse biz Bursalı hemşehrilerimizi utandırmayacağız. Elimizden geleni yapıp bu konuda Bursa’da yaşayan vatandaşlarımıza söz verdik. Bu söz bütün Bursa içinde geçerli 1 Kasım seçimleri inşallah Bursa ve ülkemizin mutlu yarınlarına vesile olur. Bu vesile ile hemşehrilerimizden tekrar oylarını talep ediyoruz. Ülkenin içine düştüğü sıkıntıları giderebilmek, toplumsal barışı, huzuru ve refahı sağlayabilmek için milli iradenin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını ifade eden Zırhlıoğlu, “Her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak. İş sağlanana kadar 700 lira aile desteği verilecek. Askerliğini yapan gençlere iş kurabilmeleri için yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi vereceğiz. İşsiz gençlerimiz ailelerinin sağlık sigortasından yararlandırılacak. Her öğrenciye öğrenim süresince 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecek. Evlenecek gençlere 10 bin lira tutarında faizsiz kredi verilecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<