banner359

Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim

Bursa’daki kamu hastanelerine yemek tedarik eden İstanbullu firmanın merkezinde at eti kullandığının ortaya çıkmasının ardından Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından açıklama yapıldı.Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastane...

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:47
Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim
Bursa’daki kamu hastanelerine yemek tedarik eden İstanbullu firmanın merkezinde at eti kullandığının ortaya çıkmasının ardından Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından açıklama yapıldı.
Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Soner Cander, yaptığı yazılı açıklamada, “Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kabul edilen etler, karkas halinde alınmakta. Üzerinde Tarım Bakanlığı yetkililerince vurulan soğuk damgalı ve etin menşeini gösteren ruhsatıyla birlikte diyetisyen ve aşçılardan oluşan komisyon tarafından denetlenerek kabul edilmektedir. Hastalara ve personele verilen yemekler hastanemizde bulunan mutfakta gözetim altında üretilmekte ve dışarıda pişirilerek getirilmemektedir. Hastanemizde gerçekleşen denetimlerde herhangi bir sıkıntı tespit edilmemiştir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<