Mesanesinden yumurta büyüklüğünde taşlar çıktı

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Aydın Tarafından Gerçekleştirilen Başarılı Ameliyatla Mesanesinde Bulunan Taşlar Alınan Ve Ağrıları Son Bulan 37 Yaşındaki Kadın Hasta Sultan Karasöğüt, Mesanesinden Çikan Taşların Büyüklüğünü Gördüğünde Şaşkinliğini Gizleyemedi.

17 Şubat 2020 Pazartesi 10:25
Mesanesinden yumurta büyüklüğünde taşlar çıktı

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Aydın tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyatla mesanesinde bulunan taşlar alınan ve ağrıları son bulan 37 yaşındaki kadın hasta, mesanesinden çıkan taşların büyüklüğünü gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi.

Bursa’da yaşayan ve uzun yıllardan bu yana mesanesinde yumurta büyüklüğünde 2 adet taş bulunan ve farklı zamanlarda yapılan tedaviler sonucu şikayetinden bir türlü kurtulamayan Sultan Karasöğüt, sağlığına Özel Hayat Hastanesi’nde kavuştu. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Aydın tarafından gerçekleştirilen ameliyatla, mesanesinde bulunan taşlardan kurtularak ağrıları son bulan hasta Karasöğüt, ameliyat sonrası mesanesinden çıkan taşların büyüklüğünü gördüğünde şaşırdığını söyledi.

Farklı hastanelerde tedavi gören ancak yaşadığı ağrılarından kurtulamadığını belirten Karasöğüt, “Tavsiye üzerine Özel Hayat Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Aydın’a başvurdum. Doktorumuz gerekli tetkikleri yaparak, ameliyatla taştan kurtulabileceğimi söyleyince, operasyona karar verdik. Ameliyat sonrası çok şükür sağlığıma kavuştum. Üroloji Uzmanı Op.Dr. Ömer Aydın olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

“Ameliyat öncesi tedirgindi”

Operasyon hakkında bilgi veren Özel Hayat Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Aydın ise, Sultan Karasöğüt’ün kendisine başvurduğunda, ameliyat olmaktan korktuğu için tedirgin olduğunu söyledi. Yapılan tetkikler sonucunda hastanın mesanesindeki taşların boyutlarının birer yumurta büyüklüğüne ulaşmış olduğunu gözlemlediklerini belirten Op. Dr. Aydın, “Hastamızın ayrıca uzun zamandır ağrıları devam ediyormuş. Ameliyatsız yöntemlerle taşların tamamen temizlenmesi çok kolay bir iş değil. Bu nedenle ameliyata karar verdik ve mesanesinde yer alan yumurta büyüklüğündeki taşları tek parça halinde çıkardık” diye konuştu.

banner380

Op. Dr. Ömer Aydın, birkaç saat süren ve başarıyla gerçekleşen ameliyatın ardından hastanın ağrılarının son bulduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<