banner359

Organ Bağışlayanlar İçin Mevlit Okutuldu

Organlarını bağışlayanlar için mevlit okutan Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa’nın organ naklinde Türkiye birincisi olduğunu açıkladı.Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nün Organ Bağışı Haftası faaliyetleri devam ediyor. Vatandaşların...

04 Kasım 2015 Çarşamba 15:15
Organ Bağışlayanlar İçin Mevlit Okutuldu
Organlarını bağışlayanlar için mevlit okutan Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa’nın organ naklinde Türkiye birincisi olduğunu açıkladı.
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nün Organ Bağışı Haftası faaliyetleri devam ediyor. Vatandaşların organ bağışına teşvik edilmesi amaçlanıyor. Organ bağışı yapanlar için Yeşil Cami’de mevlid-i şerif okutuldu. Mevlide Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve organları alınan donörlerin aileleri ile organ bağışıyla sağlığına kavuşanlar katıldı. Cami avlusuna stant açılarak organ bağışçısı olmak isteyen vatandaşlara organ bağışı kartı verildi.
Organ bağışı konusunda Bursa’nın çok iyi bir noktada olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Akan, “Türkiye birinciliği şu anda bölgemize ait, ama biz bunu yeterli görmüyoruz. Avrupa seviyesine ve daha da ötesine taşımak niyetindeyiz” dedi.
İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ise, “Dileriz ki insanlar organ bağışı sıkıntısını hiç yaşamasın. Ancak biz müftülük olarak gerek okuyacağımız hutbelerle, gerekse din görevlilerimizde vatandaşları bilgilendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<