banner359

Yeniden Refah Pazaryeri'nde 2. sıra il genel meclis üyesi adayını açıkladı

08 Şubat 2024 Perşembe 11:28
Yeniden Refah Pazaryeri'nde 2. sıra il genel meclis üyesi adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 2. sıra il genel meclis üyesini tanıttı.BİLECİK (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayının Umut Eren olduğunu açıklayan Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Sefer Uslu, partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde temsil edecek 2. Sıra İl Genel Meclis Üyesini Ali Sargun olarak duyurdu.

Başkan Uslu, Yeniden Refah Partisi olarak Pazaryeri ilçesindeki yerel seçimlere partisinin ve vatandaşların kararlı destekleriyle kararlılıkla ilerlediklerini belirterek, adaletsizliğin, ortadan kaldırıldığı yerine şeffaflığın ve hakkaniyetin geldiği bir belediyecilik anlayışını Yeniden Refah bayrağı ile Pazaryeri ilçemize kazandıracağız açıklamasını yaptı.

Pazaryeri ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan Ali Sargun 2 çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<