banner359

Arsenal, Serdar Aziz’i Takibe Aldı

Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz’in İngiliz ekibi Arsenal’in radarına girdiği öğrenildi.Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftadır mağlubiyet yaşayan yeşil-beyazlıların kaptanı Serdar Aziz’in talipleri çoğalıyor. A Milli Futbol Takımı’nın...

07 Aralık 2015 Pazartesi 14:19
Arsenal, Serdar Aziz’i Takibe Aldı
Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz’in İngiliz ekibi Arsenal’in radarına girdiği öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftadır mağlubiyet yaşayan yeşil-beyazlıların kaptanı Serdar Aziz’in talipleri çoğalıyor. A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2016 bileti almasında önemli bir rol oynayan milli oyuncuyu, Inter ve West Ham United’ın ardından Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in de takibe aldığı öğrenildi. Bursaspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar’ın devre arasında teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmak için yönetimden izin isteyeceği öne sürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<