banner359

Avrupa’da F.Bahçe-G.Saray eşleşmesi

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalde Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank birbirlerine rakip oldu. Sarı-lacivertliler B Grubu’nu lider olarak tamamlarken,...

19 Şubat 2015 Perşembe 10:33
Avrupa’da F.Bahçe-G.Saray eşleşmesi
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.
Çeyrek finalde Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank birbirlerine rakip oldu. Sarı-lacivertliler B Grubu’nu lider olarak tamamlarken, sarı-kırmızılı ekip ise A Grubu’nda 4. sırada yer aldı. Bu sıralamaların ardından Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin iki devi FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nin çeyrek finalinde eşleşmiş oldu.
İki dev 2013-2014 sezonunda bu ligde finalde karşılaşmış ve Galatasaray Odeabank rakibini 69-58 malup ederek kupayı müzesine götüren taraf olmuştu.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde diğer eşleşmeler ise şu şekilde:
UMMC Ekaterinburg - Nadezhda
Avenida - ZVVZ USK Prag
Dinamo Kursk - Bourges Basket

Çeyrek finalde ilk maçlar 3,6 ve 11 Mart tarihlerinde oynanacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<