banner359

Bursaspor 6 maç aradan sonra kalesini gole kapattı

Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kalesinde gol yemedi.Bursaspor, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalarak, ligde 8. kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin şu ana kadar Rizespor ile birlikte...

15 Aralık 2018 Cumartesi 11:32
Bursaspor 6 maç aradan sonra kalesini gole kapattı

Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kalesinde gol yemedi.

Bursaspor, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalarak, ligde 8. kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin şu ana kadar Rizespor ile birlikte en çok berabere kalan takımı olan yeşil-beyazlılar, 20 puanla 10. sırada yer alıyor.

Öte yandan yeşil-beyazlılar, ligde 6 maç aradan sonra kalesini gole kapattı. En son ligin 10. haftasında Alanyaspor’u 2-0 mağlup eden Timsah, sırasıyla oynadığı Trabzonspor maçında 1, Kasımpaşa maçında 2, Akhisar Belediyespor maçında 2, BB Erzurumspor maçında 1 ve Antalyaspor maçında 2 gol yedi. Ayrıca yeşil-beyazlılar, son iki maçında gol sevinci yaşayamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<