Bursaspor taraftarları takımına destek için yürüyecek

Bursaspor, Taraftarları Önümüzdeki Çarşamba Günü Takıma Destek İçin Yürüyecek.

11 Aralık 2019 Çarşamba 17:03
Bursaspor taraftarları takımına destek için yürüyecek

Bursaspor, taraftarları önümüzdeki çarşamba günü takıma destek için yürüyecek.

banner380

Bursaspor taraftarı sezon sonu şampiyonluk yaşamak ve son günlerde yaşanılanları unutturmak için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne geldi. Antrenman öncesinde futbolcularla bir araya gelen taraftarlar, Adana deplasmanına gidiş ve dönüşte meydana gelen kazalardan dolayı kurban kesti. Kazaların yaşanmaması ve takımın sene sonunda tekrardan Süper Lig’e dönmesi için kurban kesen taraftarlar, bütün tribün grupları ve liderlerinin hazır bulunduğu bir açıklama yaptı.

Tribün grupları ve liderleri adına açıklama yapan Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, “Takımımıza moral, motivasyon vermek amacıyla geldik. Futbolcu ve yönetim kurulumuzla görüştük. Çarşamba günü “Bursa şehrine sahip çık” sloganıyla yürüyüş yapacağız. 20.00’de eski Tekel binasından başlayıp, Atatürk Stadyumu’nda son bulacak yürüyüşümüze şehrin ileri gelenlerini, futbolcularımızı, yönetici ve bütün Bursalıları bekliyoruz. Aklınıza gelebilecek her kesimden insanı bekliyoruz. Bu yürüyüşün amacı şehrin dinamiklerini harekete geçirmek. Uzun zamandır maddi anlamda sıkıntılar yaşanıyor. Elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bir ışık yakıp şehri tekrar harekete geçirmek istiyoruz. Onlar da şampiyonluğa inanmış, daha iyi yerde olmalarını, biraz daha fazla mücadele istiyoruz. Yönetim televizyonda bir çalışma yapacak. Biz taraftar olarak bir şeyler yapıyoruz. Başka Bursaspor yok" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<