banner359

Bursaspor’un stat hakları 29 yıla çıkarıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu’ndaki 10 yıllık kullanım hakkını oybirliğiyle 29 yıl olarak belirledi. Karar Bursaspor’un dernek statüsünden anonim şirket statüsüne geçmesi sebebiyle alındı.Büyükşehir...

28 Aralık 2016 Çarşamba 18:25
Bursaspor’un stat hakları 29 yıla çıkarıldı
Büyükşehir Belediye Meclisi, Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu’ndaki 10 yıllık kullanım hakkını oybirliğiyle 29 yıl olarak belirledi. Karar Bursaspor’un dernek statüsünden anonim şirket statüsüne geçmesi sebebiyle alındı.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Ankara Yolu’ndaki meclis binasında yapılan oturumda, rutin gündem maddeleriyle Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu üzerindeki hakları ele alındı. Oturumda, Bursaspor’un yeni stadyum üzerindeki bütün hakları 19 yıl daha uzatıldı.
2015 Ocak ayında yapılan meclis toplantısıyla kulübün stat üzerindeki hakları 10 yıl olarak belirlenmişti. Aralık ayı meclis toplantısı ikinci oturumuyla ise bu haklar 19 yıl daha uzatılarak 29 yıla çıkartılmış oldu. Karar AK Parti, MHP ve CHP gruplarının onayıyla oybirliğiyle alındı. Uzatmaya sebep olarak, Bursaspor’un dernek statüsünden anonim şirket statüsüne geçme kararı gösterildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<