banner359

"Dersime çalıştım geldim"

Kardemir Karabükspor, teknik direktör Tolunay Kafkas’la yolların ayrılmasının ardından Yılmaz Vural’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Hikmet Feridun Tankut Tesisleri’ne gelen Vural, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal ile birlikte...

24 Şubat 2015 Salı 18:45
Kardemir Karabükspor, teknik direktör Tolunay Kafkas’la yolların ayrılmasının ardından Yılmaz Vural’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Hikmet Feridun Tankut Tesisleri’ne gelen Vural, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal ile birlikte kendisini sezon sonuna kadar kırmızı-mavili yapan sözleşmeye imza attı.
İmza töreni öncesi açıklama yapan Asbaşkan Ziya Ünsal, Tolunay Kafkas’a verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Yönetim kurulu olarak yaptığımız görüşmelerde önümüzdeki süreçte faydalı olacağını düşündüğümüz Yılmaz Vural hocamızla anlaştık. Önümüzdeki sürecin bizler açısından önemini çok iyi biliyoruz ve hocamızın da bu yönde katkı vereceğine inanıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

VURAL: “DERSİME ÇALIŞTIM GELDİM”
Yılmaz Vural ise sezon sonuna kadar olan sözleşmeyi imzaladıktan sonra durumu çok parlak olmayan bir takıma geldiğini, işlerinin zor olduğunu söyledi.
Takımın ligde kalması için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını belirten Vural, "Almanya’da telefon geldikten sonra oturup dersime çalıştım. Takımın durumu ne ve bundan sonra ne olması gerekir diye çalıştım. Kolay bir konum değil. Şuandaki pozisyona bakarsak, 21 maçta 4 galibiyeti ve 5’te beraberliği var. Burada içeri dışarı ayırım yapılmaksızın kalan 13 maçın 7’sini dışarıda, altısını ise içeride oynayacağız. Bu ligde kalma puanını 39 olarak görüyorum. 29 yıllık antrenörlük hayatımda 39 puanla 3 takım düştü. Buradan hareketle 22 puan daha almamız lazım. Her yiğidin yediği yoğurt farklı. Biz kendimize göre oyuncu ilişkileri ve oynatma adına farklı bir antrenörüz " diye konuştu.

“TRABZON MAÇINI KAZANARAK BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Lig planlarını da anlatan Vural, “3 tane 4 maçlık dilim var. Bir tane de maç artıyor. Bu dilimlerde bizim en az 7 puan almamız gerekiyor. 21-22 puana ulaşmayı tasarlıyoruz bu maçlarda. 39 puan alan ligde kalır diye düşünüyoruz. Trabzon maçıyla başlıyoruz ve dışarıda oynayacağız. Tamamiyle ’eyvah ben kaybedersem’ değil, ’bu maçı nasıl kazanırım’ diye düşünerek oynayacağız. Trabzon maçını kazanarak başlayacağız. Ardından Konya maçına kadar fikstür avantajımız olacak” diye konuştu.

“EN AZILI TARAFTAR BENİM ARTIK”
Karabükspor taraftarını tribüne getirerek destek alacaklarını da belirten Yılmaz Vural, “Dinamik bir takım. Farklı bir bakışla birazda futbol şansı yanımızda olursa, bu ligde Karabükspor, bu durumuna rağmen buradan bu sorunu aşması mümkün bir takım. Artık 24 saat buradayız ve elimizden ne geliyorsa bilgimizi gönlümüzü her şeyimizi vereceğiz. Şu saatten itibaren bu takımın en azılı taraftarı benim. Bu takımın bu ligde yaşaması ve kalması adına teknik adam olarak elimden ne geliyorsa yapmak için buradayım. Karabükspor için depar atmak, takla atmak ne yapacaksak yapacağız” ifadesinde bulundu.
Vural, daha sonra takımda sakat oyuncularla ilgili olarak kulüp doktorundan bilgiler aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<