banner359

Dündar: "Bursaspor yeni statla şampiyonlukların en büyük adayı"

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor’a destek maksadıyla aldıkları loca ve stadı inceledi. Dündar, yeni stat ile birlikte Bursaspor’un yeni şampiyonlukların en büyük adayı...

18 Ağustos 2016 Perşembe 11:11
Dündar: "Bursaspor yeni statla şampiyonlukların en büyük adayı"
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor’a destek maksadıyla aldıkları loca ve stadı inceledi. Dündar, yeni stat ile birlikte Bursaspor’un yeni şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu söyledi.
Osmangazi Belediyesi’nin takıma olan desteği sürüyor. Bundan önce Özlüce Tesisleri’nde takımın ihtiyacı olan antrenman sahalarını inşa eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan ve Bursaspor’a büyük bir güç katacak olan Timsah Arena’da kiraladığı loca ile de takıma olan desteğini devam ettirdi.
Başkan yardımcıları ve teknik ekiple birlikte stada giderek incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kiraladıkları locanın iç tefrişatı hakkında teknik ekip ile görüşlerini paylaştı. Yeni stadın Bursaspor’a büyük bir güç katacağını, taraftarı ile bütünleşen bir Bursaspor’un şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu ifade eden Mustafa Dündar, “Biz güçlü bir Bursaspor için her türlü desteği veriyoruz. Bursaspor bu şehrin en güçlü markası. Bu markanın değerini artırmak için bütün Bursa elinden gelenin en iyisini ortaya koymalı. Bursaspor, sezonu deplasman maçıyla açıyor. Bizler de takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<