banner359

Eto’o’nun geliş saati belli oldu

Antalyaspor’dan yapılan yazılı açıklamada, Samuel Eto’o’nun saat 11.00’de İtalya’dan Antalya’ya hareket edeceği bildirildi. Antalyaspordan yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz futbolcu Samuel Eto’o ile anlaşmış olmasına...

24 Haziran 2015 Çarşamba 09:19
Eto’o’nun geliş saati belli oldu
Antalyaspor’dan yapılan yazılı açıklamada, Samuel Eto’o’nun saat 11.00’de İtalya’dan Antalya’ya hareket edeceği bildirildi.
Antalyaspordan yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz futbolcu Samuel Eto’o ile anlaşmış olmasına rağmen futbolcunun İtalya’daki imaj hakları anlaşmalarındaki pürüzlerden dolayı işlemler uzamış ve şu an itibariyle söz konusu pürüzler ortadan kalkmak üzeredir. Uçakta bekleyen uçuş ekibi bekleme süresini doldurduğu için havayolları kuralları gereği tekrar dinlenmeye çekilmiştir. Kafilemiz koşullar ne olursa olsun 24.06.2015 Çarşamba günü lokal saat ile 11.00’de İtalya’dan hareket edecektir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<