banner359

Fener Tat Vermedi

Fenerbahçe, Sevilla ile oynadığı hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldı.Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kopenhag Brondby Stadyumu’nda Sevilla ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip maça;...

03 Ağustos 2014 Pazar 00:31
Fener Tat Vermedi
Fenerbahçe, Sevilla ile oynadığı hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kopenhag Brondby Stadyumu’nda Sevilla ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip maça; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Diego Ribas, Moussa Sow ve Pierre Webo ilk 11’i ile başladı. Karlaşmanın ilk golü Sevilla’dan geldi. 38. dakikada Aleix Vidal’ın golü ile İspanyol ekibi 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı 1-0’lık Sevilla üstünlüğü ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sevilla farkı 2’ye çıkardı. 50. dakikada Aspas’ın golü ile durumu 2-0 yapan Sevilla, ataklarını sürdürdü ama maçta başka gol olmadı. Mücadele 2-0’lık Sevilla üstünlüğü ile sona erdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<