banner359

G.saraylı Oyuncuya Talip Var

Teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut’un yaptığı Hannover 96’nın, Galatasaray’ın genç futbolcusu Koray Günter’e talip olduğu iddia edildi. Almanya Bundesliga ligi takımlarından Hannover 96, sarı-kırmızılı takımın genç futbolcusu...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 11:27
G.saraylı Oyuncuya Talip Var
Teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut’un yaptığı Hannover 96’nın, Galatasaray’ın genç futbolcusu Koray Günter’e talip olduğu iddia edildi.
Almanya Bundesliga ligi takımlarından Hannover 96, sarı-kırmızılı takımın genç futbolcusu Koray Günter’i kadrosuna katmak istiyor. Ceyhun Gülselam’ı renklerine katan Korkut’un ekibi bu sefer genç futbolcuya gözünü dikti.
Bild Gazetesi, Hannover 96’nın sarı-kırmızılı takımın 19 yaşındaki stoper için transfer girişimlerine başlayacağını yazdı. Ayrıca haberde Koray Günter’in Dortmund’da yetiştiğini ve Galatasaray’ın bu futbolcu için 2.5 milyon Euro harcadığını belirtti. Gazete ayrıca, Dortmund’un 7 milyon Euro karşılığında Koray’ı geri alma opsiyonu olduğunun altını çizdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<