banner359

İnegölspor’dan tatsız prova

Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdüren İnegölspor, İlk Hazırlık Maçında Bal Ligi Ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor İle Bir Hazırlık Maçı Yaptı. Temsilcimiz Müsabakadan 2-1 Mağlup Ayrıldı.

08 Ağustos 2019 Perşembe 12:38
İnegölspor’dan tatsız prova

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, ilk hazırlık maçında BAL Ligi ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile bir hazırlık maçı yaptı. İnegöl ekibi müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Tavşanlı Ada Stadı’nda oynanan maçta İnegölspor sahaya gençlerden oluşan bir kadro ile çıktı. Gökhan Kurumuş’un kafasından bulduğu golle 1 - 0 öne geçen İnegölspor, maçta önce rakibin penaltı golü ve ardından serbest vuruştan yediği 2 golle müsabakan mağlup ayrıldı.

İnegölspor 9 ağustos Cuma günü 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor ile bir hazırlık maçı daha yaparak yeni sezon hazırlık bölümünün ilk etabını bitirmiş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<