banner359

Kadın Teknik Direktör önce Sevindi Sonra Ağladı

Business Cup Halı Saha Turnuvası’nda finalde rakibine penaltılarda yenilerek kupayı kaybeden Acıbadem Adana Futbol Takımı’nın kadın teknik direktörü Şendağ Durmaz, takımı önce geçince sevince boğulurken, yenilince gözyaşlarını tutamadı....

01 Aralık 2014 Pazartesi 10:33
Kadın Teknik Direktör önce Sevindi Sonra Ağladı
Business Cup Halı Saha Turnuvası’nda finalde rakibine penaltılarda yenilerek kupayı kaybeden Acıbadem Adana Futbol Takımı’nın kadın teknik direktörü Şendağ Durmaz, takımı önce geçince sevince boğulurken, yenilince gözyaşlarını tutamadı.
Türkiye genelinde 5 ilde yapılan ve Adana’da da 10 takımının mücadele ettiği turnuvada Acıbadem Adana Hastanesi Futbol Takımı’na teknik direktörü kadın olduğu için kimse şans vermedi. Ancak onlar finale kadar hiç yenilmeden gelerek turnuvanın yıldız takımı oldu. Finalde ise yine Temsa karşısında ’şansı yok’ diyenlere futbolcular ve teknik direktör futbol dersi verdi. Maçın hemen başında Temsa 2-0 öne geçse de Acıbadem Adana Futbol Takımı maçı teknik direktör Durmaz’ın talimatlarıyla hiç bırakmadı. Durmaz saha kenarında bir saniye bile durmadı.
İkinci yarıya 2-1 mağlup başlayan Acıbadem Adana Futbol Takımı ikinci yarıya da hızlı başlayarak maçı 2-2’ye getirdi. Ancak karşı takım bir gol daha bularak durumu 3-2 yaptı. Bu arada, Durmaz gol yedikçe üzülüp ağlasa da takımını ateşlemeye devam etti. Acıbadem Adana Hastanesi takımı Durmaz’ın direktifleriyle art arda goller bularak durumu 5-3 yaptı. Takım gol buldukça Durmaz sevince boğuldu. Maçın son 5 dakikasına bu skorla girilirken Temsa maçı bırakmayarak son bir dakikada attığı gollerle durumu 5-5 yaptı. Durmaz takımı 2 gol birden yeyince gözyaşlarını tutamadı. Çok üzülen Durmaz, son düdük çaldığında takımını penaltılara hazırladı. Ancak penaltılarda şans Temsa’dan yana olduğu için 4-2 galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu. Durmaz, takımı kupayı alamayınca gözyaşlarını tutamadı. Durmaz’ı oyuncuları ve arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.
Durmaz, takımının çok iyi futbol oynadığını, turnuvaya başlarken kimsenin kendisine kadın olduğu için şans vermediğini ancak finale kadar gelip bugün de şans eseri şampiyonluğu kaybederek herkese bir kadının neler yapabileceğini gösterdiğini söyledi. Durmaz, "Sadece biz hak etmiştik onun için çok üzüldüm. Maçın bitmesine bir dakika kala öndeydik böyle olmamalıydı. Ancak artık yapacak bir şey yok karşı takımı da tebrik ediyorum" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<