banner359

Kaptan Nikah Tazledi

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Gülşah Akkaya, siyah-beyazlı kulüple sözleşme uzattı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kadın basketbol takımımızın kaptanı Gülşah Akkaya’nın...

05 Ağustos 2014 Salı 15:09
Kaptan Nikah Tazledi
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Gülşah Akkaya, siyah-beyazlı kulüple sözleşme uzattı.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kadın basketbol takımımızın kaptanı Gülşah Akkaya’nın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. 2005-2006 sezonunda ilk olarak siyah-beyaz formamızı giyen Gülşah Akkaya, kariyerini başka takımlarda sürdürdükten sonra 2012-2013 sezonu ortasında Beşiktaşımız’a geri dönmüştü. Tecrübeli oyuncumuz Gülşah Akkaya, 2013-2014 sezonunda TKBL’de 19 maçta ortalama 27.11 dakika süre alarak; 10 sayı, 3.6 ribaund ve 1.3 asist istatistikleriyle oynamıştı" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<