banner359

Kartal’a Cenk’ten Kötü Haber

Beşiktaş’ta Tolga Zengin’in sakatlığı sürerken, ikinci kaleci Cenk Gönen’den de kötü haber geldi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kardemir Karabükspor ile 1 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını...

29 Kasım 2014 Cumartesi 14:18
Kartal’a Cenk’ten Kötü Haber
Beşiktaş’ta Tolga Zengin’in sakatlığı sürerken, ikinci kaleci Cenk Gönen’den de kötü haber geldi.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kardemir Karabükspor ile 1 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Pas çalışması, göğüs kontrol, kafa pas ve şut çalışmaları yapıldı. İki grup halinde yapılan koordinasyon ve takım uyumu çalışması sonrası yarım sahada maç ve ayak tenisi çalışması değişmeli olarak yapıldı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana tedavisine devam edilen Uğur Boral ile Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR çekilen ve göğüs kasında (pektoral) 2. derece yırtık olduğu tespit edilen Cenk Gönen katılmadı. Tolga Zengin ve Tomas Sivok takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 13.30’da karayolu ile Karabük’e gidecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<