banner359

Meireles hırslı konuştu

Fenerbahçe’nin Pottekizli oyuncunsu Raul Meireles, "Futbol böyle bir oyun. Atamayınca atamıyorsunuz. Şampiyonluk savaşı sonuna kadar sürecek” dedi.Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Raul Meireles, “Maçı kazanmayı...

23 Şubat 2015 Pazartesi 22:32
Meireles hırslı konuştu
Fenerbahçe’nin Pottekizli oyuncunsu Raul Meireles, "Futbol böyle bir oyun. Atamayınca atamıyorsunuz. Şampiyonluk savaşı sonuna kadar sürecek” dedi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Raul Meireles, “Maçı kazanmayı istiyorduk. Her şeyimizi ortaya koyduk. Çok fazla pozisyona girdik. Futbol böyle bir oyun. Atamayınca atamıyorsunuz. Bizim çalışmalarımıza çok iyi bir şekilde devam etmemiz lazım. Şampiyonluk savaşı sonuna kadar sürecek” diye konuştu.
Pozisyona girmenin önemine vurgu yapan Raul, “Öncelikle pozisyona girmek önemlidir. Fazla pozisyona girmeyi tercih ederim. Bu olumlu bir görüntü. Futbolda böyle şeyler var. Bazen atıyorsunuz, bazen atamıyorsunuz. Kafanızı kaldırıp yolunuza bakmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<