banner359

Milliler Karadağ’ı 78-63 Mağlup Etti

Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Milli Basketbol Takımı, ikinci turda yer aldığı F Grubu’ndaki ilk maçında, Karadağ’ı 78-63 mağlup etti. Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda...

29 Temmuz 2014 Salı 18:33
Milliler Karadağ’ı 78-63 Mağlup Etti
Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Milli Basketbol Takımı, ikinci turda yer aldığı F Grubu’ndaki ilk maçında, Karadağ’ı 78-63 mağlup etti.
Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda finale yaklaşıldıkça, müsabakaların heyecanı da artıyor.
Şampiyonaya başarılı bir başlangıç yapan ve ikinci tura yükselerek F Grubu’na adını yazdıran genç milliler, ilk karşılaşmasını Karadağ ile oynadı. İki tarafın da baskılı bir oyunu sahaya yansıttığı müsabakada, 78-63’lük skorla milliler galip ayrıldı.
Ay-yıldızlıar, grubundaki ikinci maçında 29 Temmuz’da 20.45’te İspanya ile karşılaşacak. Müsabakaya, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<