banner359

Mirsad’ın Yerine Ömer Onan

Kaptan Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker’in takım menajerliğine getirildi. Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yeni sezon öncesi, mücadele edeceği tüm kulvarlarda hedeflerine ulaşabilmek için kadrosunu...

12 Ağustos 2014 Salı 13:30
Mirsad’ın Yerine Ömer Onan
Kaptan Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker’in takım menajerliğine getirildi.
Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yeni sezon öncesi, mücadele edeceği tüm kulvarlarda hedeflerine ulaşabilmek için kadrosunu güçlendiren ekibimiz Fenerbahçe Ülker’de, Takım Menajerliği pozisyonunda değişikliğe gidilmiştir. Fenerbahçe Ülker formasını 2006-2012 yılları arasında başarıyla terleten, aktif basketbolculuk kariyerini sonlandırmasının ardından sarı lacivertli renklere 2012-2013’te Dış İlişkiler Sorumlusu, 2013-2014’te de Takım Menajeri olarak hizmet eden Mirsad Türkcan, kariyerine farklı bir yön verme kararı almıştır. Mirsad Türkcan’a bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz. Takımımız Fenerbahçe Ülker’de, Mirsad Türkcan’dan boşalan Takım Menajerliği görevine, formamızı yıllarca özveriyle terletmiş ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olmuş Ömer Onan getirilmiştir. Sarı lacivertli formayı tam dokuz sezon boyunca giyen Ömer Onan, bu süre zarfında beş Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu, üç Türkiye Kupası ve iki de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları elde etmiştir. Ömer Onan, son dört sezondur takım kaptanlığı görevini de başarıyla yerine getirmiş, hırsı ve tecrübesiyle takımına liderlik etmiştir. Ömer Onan, Beko Basketbol Ligi’nde 500 maç ve 4500 sayı barajlarını aşmış, ligimizin en kariyerli oyuncularından biri olmuştur. Ülke basketboluna Milli Takım seviyesinde de yıllarca başarıyla hizmet etmiş olan Onan, 2001 yılında Avrupa ikincisi, 2010 yılında da Dünya ikincisi olan A Milli Takım kadrolarında yer almıştır. Takım Menajerliği’ne getirilen Ömer Onan’a, Fenerbahçe Ülker ile sayısız başarılar kazanacağını umduğumuz yeni kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<