banner359

Mudanyalı Minik Karatecilerin Büyük Başarısı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen “İllerarası Zeytin Kupası Karate Şampiyonası” müsabakalarında Mudanyalı sporcular 7 madalya kazandı.Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, minik karatecileri tebrik ederken, Halk Eğitim Merkezi de kendilerine...

07 Kasım 2015 Cumartesi 12:08
Mudanyalı Minik Karatecilerin Büyük Başarısı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen “İllerarası Zeytin Kupası Karate Şampiyonası” müsabakalarında Mudanyalı sporcular 7 madalya kazandı.
Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, minik karatecileri tebrik ederken, Halk Eğitim Merkezi de kendilerine sertifika verdi. Sporcuları tek tek tebrik eden Çiftçi, kendilerinden daha büyük başarılar beklediğini söyledi.
HEM Müdürü Remzi Ataman da, başarılarının rastlantı olmadığını söyleyerek, takımın başarısında büyük payı olan antrenör Emel Doğan’ı tebrik etti.
Konuşmaların ardından başarılı karatecilere hak ettikleri sertifikaları takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<