banner359

Necid Atıyor, Bursaspor Kazanıyor

Bursaspor, Çek golcüsü Tomas Necid’in gol attığı 5 maçtan 4’ünü kazanarak, 12 puan topladı.Yeşil-beyazlı takımda Çek golcü Tomas Necid, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Sakatlığı bulunduğu için ligin başında forma giyemeyen...

25 Ekim 2015 Pazar 14:33
Necid Atıyor, Bursaspor Kazanıyor
Bursaspor, Çek golcüsü Tomas Necid’in gol attığı 5 maçtan 4’ünü kazanarak, 12 puan topladı.
Yeşil-beyazlı takımda Çek golcü Tomas Necid, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Sakatlığı bulunduğu için ligin başında forma giyemeyen Necid, son 6 maçta gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Attığı gollerle takımının galibiyetlerinde büyük rol oynayan, Çek golcü taraftarlarında büyük beğenisini topladı.
6 MAÇTA 7 GOL ATTI 12 PUAN KAZANDIRDI
Sakatlığını atlattıktan sonra ilk olarak Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna giren Necid, 1 gol atarak takımının 3 puana uzanmasına katkı sağladı. Ardından Çek golcü, Fenerbahçe maçında 1 gol atmasına rağmen takımının mağlup olmasını engelleyemedi. Eskişehirspor maçında 1 gol atan Necid, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Çaykur Rizespor deplasmanında da 3 kez ağları sarsan ve rakibinin ligdeki ilk mağlubiyetini almasına sebep olan Necid, bir tek Antalyaspor maçını boş geçti. Dün oynanan Kasımpaşa maçında da çok kritik 1 gol atan Necid, takımını galibiyeti getirdi.
GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE
Öte yandan Kasımpaşa maçında tek golü atan Necid, maç sonu itibariyle gol krallığında zirveye çıktı. Çek golcüyü 6’şar golle Rizesporlu Leonard Kweuke, Antalyasporlu Samuel Eto’o ile Beşiktaşlı Mario Gomez takip ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<