banner359

Oryantiring yarışlarında Bursa’ya 11 madalya

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İzmir Bergama Kozak Yaylası’nda gerçekleştirilen 1. kademe yarışlarına Bursa temsilcisi Demirtaşspor damgasını vurdu.Bursalı sporcular ferdi ve takım halinde 11 madalyanın sahibi oldu. Mavi-lacivert...

12 Aralık 2016 Pazartesi 18:53
Oryantiring yarışlarında Bursa’ya 11 madalya
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İzmir Bergama Kozak Yaylası’nda gerçekleştirilen 1. kademe yarışlarına Bursa temsilcisi Demirtaşspor damgasını vurdu.
Bursalı sporcular ferdi ve takım halinde 11 madalyanın sahibi oldu. Mavi-lacivert kulübün genç sporcularından Emirhan Camuka ve Ahmet Özbey ile Esra Budak altın madalya kazandı.

Milli takım ve Demirtaşspor antrenörü Emine Öztürk, 3 farklı kategoride 2’si altın biri gümüş 3 madalya ile 1. kademe yarışlarını tamamlama başarısı gösterdi. Milli oryantiringçi Öztürk, takım halinde toplamda alınan madalyaların Bursa’da oryantiring sporunun ne kadar geliştiğinin göstergesi olduğunu söyledi. Öztürk, oryantiring sporuna destek ve katkılarını esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de bu başarı da büyük pay sahibi olduğunu ifade etti. Demirtaşspor, olarak yurt içinde ve yurt dışında yapılan organizasyonlarda Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Demirtaşspor kulüp başkanı Metin Altepe’nin de branşın gelişmesi adına gayret gösterdiğini ifade eden Öztürk, Demirtaşspor kulübü olarak hedeflerinin Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Kozak Yaylası’nda gerçekleştirilen 1. kademe yarışlarına katılan Bursa kulüplerinden Demirtaşspor 11 madalya ile kürsüye ambargo koyarken, İnegöl Oryantiring 7 madalya, Cumalıkızık GSK ise 1 madalya da kaldı. Uludağ Üniversitesi Oryantiring takımının ise ferdi ve takım halindeki tüm yarışlarda kürsü ile tanışamaması dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<