banner359

Pirlo Klasını Konuşturdu

İtalya Serie A’da Empoli - Juventus maçının 61. dakikasında Andrea Pirlo, kullandığı frikikle muhteşem bir gole imza attı.İtalya Serie A’da Empoli - Juventus maçının 61. dakikasında Andrea Pirlo, kullandığı frikikle muhteşem bir gole...

02 Kasım 2014 Pazar 12:03
Pirlo Klasını Konuşturdu
İtalya Serie A’da Empoli - Juventus maçının 61. dakikasında Andrea Pirlo, kullandığı frikikle muhteşem bir gole imza attı.
İtalya Serie A’da Empoli - Juventus maçının 61. dakikasında Andrea Pirlo, kullandığı frikikle muhteşem bir gole imza attı. Pirlo kullandığı frikikle yine klasını konuşturdu. Pirlo’nun muhteşem golünden sonra Juventus rakibi Empoli’ye karşı daha baskılı oynarak 72. dakikada Alvaro Morata’nın attığı golle zorlu karşılamada galip gelmeyi başardı. Pirlo’nun attığı muhteşem gol ise hafızalara kazındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<