banner359

Sergen’li Sivas Ilk Maçına çıkıyor

Roberto Carlos’un istifasının ardından Sivasspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın, yarın oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilk lig maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sivasspor’un, İstanbul Başakşehir’e yenilmesinin ardından...

27 Aralık 2014 Cumartesi 15:02
Sergen’li Sivas Ilk Maçına çıkıyor
Roberto Carlos’un istifasının ardından Sivasspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın, yarın oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilk lig maçına çıkmaya hazırlanıyor.
Sivasspor’un, İstanbul Başakşehir’e yenilmesinin ardından teknik direktörlük görevinden istifa eden Roberto Carlos’un yerine göreve getirilen Sergen Yalçın, yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçıyla Sivasspor’un başında ilk kez lig maçında kulübede yerini alacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan ve 4-0 kazanılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla Sivasspor kariyerine iyi bir başlangıç yapan Yalçın, deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasını da kazarak ligdeki ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Geçen sezon Gaziantepspor’u çalıştıran Yalçın, 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.
Sivasspor, ligde oynanan 14 hafta sonunda topladığı 10 puanla 16.sırada yer alıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<