banner359

Türklerin Fransa zaferi

Stuttgart’ta altın kemeri kazanan boksör Erkan Teper’in ardından ikinci bir şampiyonluk haberi de Fransa’dan geldi. Türk antrenör Bülent Başer’in çalıştırdığı Igor Mikhalkin, rakibini devirerek Avrupa şampiyonluk kemerini beline taktı....

15 Mart 2015 Pazar 19:47
Türklerin Fransa zaferi
Stuttgart’ta altın kemeri kazanan boksör Erkan Teper’in ardından ikinci bir şampiyonluk haberi de Fransa’dan geldi. Türk antrenör Bülent Başer’in çalıştırdığı Igor Mikhalkin, rakibini devirerek Avrupa şampiyonluk kemerini beline taktı.
Büyük mücadelelerle geçen karşılaşmanın dokuzuncu raundunda rakibini nakavtla eden Mikhalkin, altın kemeri beline taktı. Maçın ardından bir açıklama yapan Bülent Başer, Rus asıllı Alman sporcularının dünya klasmanında bir boksör olduğunu vurgulayarak, "Bundan sonra dünya şampiyonluk maçı yapmaya hak kazandık ancak şampiyonlar bizden korkuyorlar ve ringe çıkmak istemiyorlar. Ancak artık kaçacak bir yerleri kalmadı. Mecburen karşımıza çıkacaklar" dedi.
Başer’in basın danışmanı Vedat Alyaz, Mikhailkin’in dünya çapında başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, "Kendisinin mükemmel bir antrenörü ve tecrübeli bir menajeri var. Onların da sağlayacağı imkanlarla gelecek dönemlerde dünya şampiyonu olacağına olan inancımız tamdır" şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<