banner359

Volkan’dan Olay Sözler !

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finalinin ardından yaptığı açıklamada, Melo’ya yönelik ağır ifadeler kullandı.Mücadelede penaltı atışları sırasında sarı-kırmızılı futbolcu Melo ile bir tartışma...

26 Ağustos 2014 Salı 10:52
Volkan’dan Olay Sözler  !
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finalinin ardından yaptığı açıklamada, Melo’ya yönelik ağır ifadeler kullandı.
Mücadelede penaltı atışları sırasında sarı-kırmızılı futbolcu Melo ile bir tartışma yaşayan Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından soyunma odasında FB TV’ye konuştu. Brezilyalı futbolcunun ‘Pitbull’ lakabına gönderme yapan Demirel, “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak. Ben de ceza alırım falan diye korkuyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<