banner359

Yanal Halilhodzic’i Solladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendisinden önce takım çalıştıran teknik direktör Vahid Halilhodzic’i solladı. Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal, Karadeniz ekibine yeni bir...

27 Aralık 2014 Cumartesi 11:41
Yanal Halilhodzic’i Solladı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendisinden önce takım çalıştıran teknik direktör Vahid Halilhodzic’i solladı.
Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal, Karadeniz ekibine yeni bir hava kattı. Savunmaya büyük bir önem veren ancak ofansif futbolu ön planda tutan tecrübeli teknik adam, bordo-mavili takımın başında çıktığı 10 resmi müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Söz konusu maçlarda 26 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü.

HALİLHODZİC DÖNEMİ
Trabzonspor Teknik Direktör Vahid Halilhodzic döneminde ise çıktığı 14 resmi müsabakada 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 17 gol atan Karadeniz ekibi kalesinde ise 14 gol gördü.

LİGDEKİ DURUM
Trabzonspor, Halilhodzic döneminde oynadığı 8 lig maçında ise 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Söz konusu maçlarda 10 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. 8 maçlık periyotta bordo-mavililer Boşnak teknik adam ile 9 puan toplarken, Ersun Yanal’ın takımın başında yer aldığı 5 maçlık bölümde ise Trabzonspor 3 galibiyet, 1’en beraberlik ve mağlubiyet alarak 10 puan topladı. Yanal, döneminde ise Trabzonspor ligde 13 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.

AVRUPA’DAKİ DURUMU
Vahid Halilhodzic, döneminde ise Trabzonspor Avrupa’da 6 maç oynadı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Attığı 7 gole karşılık ise kalesinde 3 gol gördü. Yanal, döneminde ise Trabzonspor Avnupa ’da oynadığı 2 maçta 1’er galibiyet ve mağlubiyet elde etti. Attığı 3 gole karşılık ise kalesinde 3 gol gördü.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Trabzonspor eski teknik direktör Vahid Halilhodzic, Ziraat Türkiye Kupası maçlarını göremeden takımından ayrıldı. Kupa’da, Ersun Yanal’lı Trabzonspor rekora imza attı. Evinde konuk ettiği Manisaspor 9-0 mağlup eden bordo-mavililer tarihinin en farklı galibiyetini aldı. Diğer maçlarda ise Trabzonspor Keçiörengücü ile 1-1 , Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi grubunda ise lider konumda bulunuyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<