banner359

Twitter, çoklu paylaşım özelliğini getiriyor! İşte detaylar

30 Nisan 2022 Cumartesi 05:44
Twitter, çoklu paylaşım özelliğini getiriyor! İşte detaylar

Sosyal medya platformu Twitter, artık her gün yaptığı yenilikler ve Elon Musk haberleriyle gündemden düşmez oldu. Son olarak sol görüşlü kullanıcıların hesaplarının kapanmasıyla gündeme gelen platform, şimdi de yeni bir özelliği test etmesiyle dikkat çekti.

Twitter, artık tek seferde fotoğraf video ve GIF paylaşmaya izin verecek. Peki, detaylar neler habere hep birlikte göz atalım. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Sosyal medya platformları hakkında paylaşım yapan mobil geliştirici Alessandro Paluzzi, Twitter’ın test aşamasında olan yeni özelliğini duyurdu. Twitter artık tek bir tweette fotoğraf, video ve GIF paylaşmaya izin verecek. Bu sayede artık kullanıcılar, paylaşmak istediği görüntüleri tek tek paylaşmak zorunda kalmayacak.

Şirket, henüz test edilen özellikle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Firma, Social Media Today’a göre konuyla ilgili şu an paylaşacak bir bilgi olmadığını belirtmiş. Fakat Alessandro Paluzzi’ye göre bu özellik test aşaması bittikten sonra kararlı sürüme de gelecek.

Test aşamasında olan yeni fonksiyonun, özellikle markalar ve içerik üreticiler için sıkça kullanılması bekleniyor. Çünkü tek seferde birçok paylaşım yapma fırsatının, herhangi bir ürünün ya da yeniliğin reklamını yapmak için kullanışlı olacağı tahmin ediliyor.

shiftdelete

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<