banner359

Tarihi Rahvan At Yarışları pazar günü gerçekleşecek

Düzenlenecek Olan Rahvan At Yarışlarına Tüm Turgutlu Halkını Davet Ettiğini Belirten Belediye Başkanı Çetin Akın “ata Sporumuz Olan Rahvan At Yarışlarını Pazar Günü Yapılacak. Şenlik Havasında Geçecek Olan Rahvan At Yarışlarına Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyorum” Dedi.

05 Eylül 2019 Perşembe 11:04
Tarihi Rahvan At Yarışları pazar günü gerçekleşecek

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları 8 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Irlamaz Rekreasyon Alanı Koşu Kırı Mevkiinde kurulacak olan pistte Rahvan Atları çeşitli kategorilerde birincilik için yarışacak.

Turgutlu Belediyesi tarihi bir gelenek olan Rahvan At Yarışlarını 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek. Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan at yarışlarına tüm Turgutlu halkını davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın “Rahvan At yarışları tarihi bir gelenektir. Bizler de Turgutlu Belediyesi olarak tarihi geleneğimiz olan Rahvan At yarışlarını düzenliyoruz. Çevre il ve ilçelerde birçok Rahvan Atlarının katılacağı yarışlarda Rahvan Atları çeşitli kategorilerde birincilik için yarışacak. 8 Eylül Pazar günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Koşu Kırı Mevkiinde gerçekleştireceğimiz Rahvan At yarışlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<