Antalya’da 15 günlük bebek annesinin emzirmesinin ardından, beşiğinde kusmuğunda boğularak hayatını kaybetti.
Antalya’nın Kepez ilçesi Emek Mahallesi’nde yaşayan Nazım ile Arife Özsöğüt çiftinin 15 gün önce dünyaya gelen üçüncü çocukları Talha, feci şekilde hayatını kaybetti. Anne Arife Özsögüt, bebeğini emzirdikten sonra uyuması için beşiğine yatırdı. Bir süre ev işleriyle ilgilenen anne bebeğinin sesinin çıkmaması üzerine beşiği kontrol etti. 15 günlük bebeğinin yüzünün morardığını ve hareketsiz bir şekilde yattığını gören anne durumu eşine ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Eve gelen sağlık ekipleri bebeğin, emzirildikten sonra yatırıldığı için yemek borusundaki kusmuğunun nefes borusunu tıkadığından hayatını kaybettiğini tespit etti. Otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan bebeğin ön otopsisi tamamlandı.
Ön otopsisi tamamlanan bebeğin cansız bedenini baba Nazım Özsöğüt teslim aldı. Bez parçasına sarılmış bebeğinin cansız bedenini kucağına alan baba Nazım, toprağa vermek üzere Uncalı Mezarlığı’na götürdü.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın